• Kærvej 503, 7190 Billund
  • billundskolen@billund.dk
    Claus Jensen den 26-03-2015
    Skolens kontor på Kærvej lukker fredag 11.30

Skolens kontor på Kærvej lukker for telefonerne i morgen fredag d. 27. marts kl. 11.30, da kontoret skal pakkes ned og midlertidig flyttes til den anden side af hovedindgangen.
    Kontoret skal renoveres og der skal gøres plads til skolens samlede stab af sekretærer og ledere.
    Vi vil være fysisk til stede på kontoret, så det er muligt at få fat i os, hvis det ikke kan vente.
    Efter påskeferien vil der igen kunne ringes.
  • Ulla Riisbjerg Thomsen den 27-03-2015
    Kære forældre på BillundSkolen.

Et forårsbrev fra Ledelsen med ønsket om en god påske og ferie.

Ulla Riisbjerg Thomsen,
    Skoleleder, BillundSkolen
    Lene Kinch-Jensen den 25-03-2015
    MOBNING SKAL FOREBYGGES OG STOPPES I FÆLLESSKAB

Mobning er børns problem, men de voksnes ansvar.
    Du spiller som forælder en vigtig rolle i forhold til at styrke det gode fællesskab og bekæmpe mobning.
    Børns Vilkår og TrygFonden står bag kampagnen #DeVoksnesAnsvar, som sætter fokus på, at mobning skal løses i fællesskabet. Sammen kan vi skabe god trivsel for alle børn.
    Følg linke t http://www.bornsvilkar.dk/devoksnesansvar/
    og få gode råd til, hvordan du kan være med til at forebygge og stoppe mobning i dit barns klasse.  Du kan også finde inspiration til forældrerådet og læse hvordan en forældregruppe i samarbejde med børn og lærere fik stoppet mobning i klassen.
    Asta Marie Sigtenbjerggaard den 20-03-2015
    EFTERLYSNING af LØBEHJUL.
    Regitze fra 3a har lige fået ny løbehjul for 3 dage siden. Hun kørte på den i skole i går, men da hun skulle hjem, var den væk. Familien har været ude at lede efter den, men desværre uden held.
    Har nogle set det sort/grønne løbehjul, hører familien gerne fra jer.
    Regitze vil selvfølgelig blive meget glad, hvis hun får sit nye løbehjul igen.
    Glæder os til at høre nyt.
    Ring gerne til Mette Andreasen tlf. 42663312
    Dorte Daugbjerg Larsen den 19-03-2015
    SKOLEMÆLK EFTER PÅSKE?
    Har du ikke bestilt skolemælk endnu, så vil vi bare minde dig om, at du altid kan bestille skolemælk.
    Modtager vi din betaling mandag, så kan vi levere mælk ugen efter.
    Betaler du dit skolemælksabonnement med kort i netbutikken senest onsdag den 25. marts, kan dit barn være med efter påske (uge 15) og frem for kun 3,29 kr. pr. dag for en minimælk eller for kr. 3,75 kr. pr. dag for en øko minimælk.

Eva Lillegaard Hansen den 18-03-2015

Tak til 4. årgang for en flot indsats ved Billund Kulturskoles Gallashow i Magion søndag 15. marts.